Sykkelturer - for grupper

SYKKELTURER FOR GRUPPER FRA 6-8 PERSONER:
Vi har menge turer som er tatt ut av vårt ordinære program, men som er mulig å organisere hvis det er små / store grupper.  Det blir på forespørsel og pris avhenger av hvor mange personer det er og tidspunkt.  Ta kontakt for tilbud.
Dette er bl.a. Fra Dovrefjell til Lillehammer, Rundtur i Peer Gynts Rike, Rundtur i Lillehammer-fjellet, Fjordkysten (Ytre Sogn), Røros-området, Rundtur i Valdres, med start og slutt i Fagernes, Mjølkevegen i Valdres, med start i Vinstra, slutt i Gol, Nordsjørute mellom Egersund og Bergen eller deler av den.
Her presenterer vi noen forslag:
Lillehammerfjellet - Bergstaden Røros og Fjellbygda Vingelen - Peer Gynts Rike med kulinariske matoppelvelser - Birkebeinerrittet, en prøve  - Rallarvegen og mange andre turer.
Dette er et lite utvalg av det vi kan tilby firmaer eller grupper. Vi skreddersyr gjerne andre turer, hva med en tur (kort eller lang) i Lofoten, på Helgelandskysten, i Sunnhordland?  Vi har vært der og kan lage en tur som passer akkurat din gruppe!

Rundtur i Valdres

For å unngå endel trafikkerte veier, kan turen startes på Beitostølen. Denne sykkelturen starter og ender på Fagernes, slik at du kan kjøre bil til Fagernes og parkere der. Bygdebyen Fagernes ligger idyllisk til ved Strandefjorden, med flotte bademuligheter på 'Vesleøya'. Det anbefales å ....Les mer »

Fra Dovrefjell til Lillehammer

Fra Hjerkinn 1000 moh. med majestetiske Snøhetta i horisonten, sykler du til Folldal og ned Atndalen, hele tiden med utsikt til Rondanemassivet. Lett og fint å sykle langs Atnaelva, som snor seg gjennom terrenget. Turen fortsetter over til Friisvegen og over til Øksendalen. Turen fortsetter sørover på trivelige seterveier ....Les mer »

Kulturell tur i Peer Gynts Rike

Midt i Gudbrandsdalen, mellom Lillehammer og Vinstra, ligger Peer Gynts Rike. Et naturskjønt område, hvor Peer Gynt søkte ro og inspirasjon til mange av sine fantasifulle fortellinger. Overnatting på hotell eller fjellstue. Første kvelden får dere besøk av Jakop, som tar dere med på en historisk og ....Les mer »

Røros og Vingelen

På denne sykkelturen får du oppleve Bergstaden Røros, med gallerier, små, spennende håndverksbutikker, kafeèr, og gruvene. Røros står på Unescos liste over verdensarven; hele byen er av tre, og mye av den opprinnelige sjarmen fra det 18. århundret er bevart i bygningene. Etter en guidet ....Les mer »

Øyhopping på Fjordkysten

Opplev kysten nord for Bergen, med sine små og store eventyr! En sykkeltur her ute i havgapet gjør noe med deg, etter få dager vil du merke hvordan roen blir en del av deg, du blir rolig og avslappet og preget av naturen rundt deg – havet, lyset, fjorden, fjellene og stillheten. Turen går på øyene i Ytre ....Les mer »

Praktisk informasjon

INDIVIDUELLE TURER / SELVGUIDEDE Dere sykler på egen hånd, uten turleder.  Dvs. at det kan være andre som sykler samtidig, men det kan også være noen som ønsker å sykle alene. Man kan ikke påberegne å møte noen å sykle sammen med. HVA INKLUDERER PRISEN? Priser står oppført ....Les mer »