Sykkelturer

Ferdigpakkede sykkelturer i Norge med overnatting, mat og bagasjetransport.
Turene går på veier med relativt liten trafikk. Du sykler gjennom idyllisk kulturlandskap og i vekslende fjell-, fjord- eller dallandskap.
Mesteparten av turene går uten guide. Da bestemmer du selv hvor fort det skal gå og når du vil ta en snarvei, omvei eller bare en pust i bakken. Vi sørger for kart og en god turbeskrivelse.
Etter en opplevelsesrik dag på sykkelen kommer du frem til et hyggelig overnattingssted. Her får du servert nydelig lokal middag, ferdig oppredd seng, og frokost og nistepakke før du sykler videre neste dag. Overnattingsstedene er fjellstuer, hotell, rorbuer eller sjøhus.
Turer som passer for alle - familier med og uten barn, besteforeldre med barnebarn, vennepar, jente- og guttegjenger, mosjonister og aktive.
Sjekk detaljer for hver enkelt tur, angående reiserute og hva som er inkludert i prisen. Sykkelleie er ikke inkludert, men kan fås som tillegg.
Vi er behjelpelige med å skaffe transport til og fra turens start- og sluttsteder, dersom du skulle trenge det.
 

 

 

 

 

Lofoten fra Svolvær til Å

SVOLVÆR - HENNINGSVÆR - HOV - BALLSTAD - NUSFJORD - REINE Lofoten er spektakulær, med hvite strender, åpent hav, mektige fjell, lys og mørke, stillhet og storm. Været kan være uforutsigbart og barskt, men også vennlig og mildt.   Turen starter med Hurtigruta fra Bodø til Svolvær, ....Les mer »8 dagerFra 14 100,-

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær

TROMSØ - SOMMARØY - SENJA - ANDØYA - BØ - SORTLAND - STOKMARKNES - SVOLVÆR Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær er et eventyr for deg som liker en opplevelsesreise på sykkel. Ta et dypt åndedrag og fyll lungene med frisk sjøluft før du med vind i håret legger ut på ....Les mer »9 dagerFra 12 250,-

Senja - 8 dagers rundtur

TROMSØ - SOMMARØY - MEFJORDEN - HAMN - FINNSNES - TROMSØ   Fra den livlige byen Tromsø, omgitt av fjell, fjord og øyer går turen over Kvaløya , med flott og variert natur før du møter havet på Sommarøy. Etter en kort fergetur fortsetter turen på Senja, ....Les mer »8 dagerFra 9 700,-

Hardangerfjorden med sykkel og ferger

(Bergen) - VOSS - GRANVIN - ULVIK – KINSARVIK – UTNE – HERAND - NORHEIMSUND - ROSENDAL – (Bergen) Tidemand og Gudes Brudeferd i Hardanger viser et forskjønnet stykke Norge. Kan noe så vakkert være virkelig? Se selv! Her kan du sykle Hardangerfjorden på kryss og tvers og opplev noen av de flotteste stedene ....Les mer »7 dagerFra 10 750,-

Øyhopping på Helgelandskysten

BRØNNØYSUND - YLVINGEN - VEGA - HERØY - DØNNA - LOVUND - TRÆNA Helgeland - de tusen øyers rike. På denne turen er det ikke bakkene som tar pusten fra deg, men synsinntrykkene og naturopplevelsene! Med sykkel har du tid til å sanse lukten av tang og tare, lyden av brenningene og synet av steile kystfjell, ....Les mer »7 dagerFra 7 400,-

Valdres

På tur i et av Norges flotteste sykkelområder Noen kaller Valdres for "Norges svar på Bornholm". Det er i de siste årene satset mye på sykkelturisme i området, og det er lagt godt til rette med felles skilting. Vi vil gjerne dele dette sykkelparadiset med dere.   Turen p asser spesielt godt for ....Les mer »

Rallarvegen

Rallarvegen er Norges mest populære sykkeltur. Strekningen er både en naturopplevelse og et kulturminne. Ved Finse kan du la deg imponere av mektige fjell og Hardangerjøkulen som troner høyest med sin enorme kappe av hvit og asurblå is. Nedkjøringen til Flåm er en stor opplevelse med sine 7-800 høydemeter ....Les mer »

Sunnhordland med sykkel og ferger

Bergen - ROSENDAL - SKÅNEVIK - STORD - BEKKJARVIK - Bergen   Hardangerfjord Expressen tar deg fra Bergen til Rosendal gjennom en eventyrlig natur, i overgangen mellom fjell og fjord. Fra Rosendal sykler du i et variert og kupert landskap. Du får oppleve et lite stykke Norge i miniatyr, med fjell, fjord, små og store øyer, ....Les mer »

SYKKELTUR MED GUIDE

Har du lyst til å sykle sammen med andre, få kjennsskap til områdene du sykler gjennom. Da bør du melde deg på en sykkeltur med guide. Vi har sykkeltur på Senja med guide. Og for deg som vil ha en tøff tur så bør du melde seg på Finnmarksvidda Ultimatum.  Les mer »

Sykkelturer - for grupper

SYKKELTURER FOR GRUPPER FRA 6-8 PERSONER : Vi har menge turer som er tatt ut av vårt ordinære program, men som er mulig å organisere hvis det er små / store grupper.  Det blir på forespørsel og pris avhenger av hvor mange personer det er og tidspunkt.  Ta kontakt for tilbud. Dette er bl.a. Fra ....Les mer »
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk