Lillehammer

Lillehammer – kulturbyen midt i naturen – småbyen med store muligheter er et godt utgangspunkt for sykkelturer for små og store grupper.
Den sjarmerende gågata er byens pulsåre, med kafeèr, uterestauranter og butikker. Veien til fjellet er kort, men bratt. De tøffeste sykler opp til Nordseter – de andre får transport opp bakkene. Fra Nordseter sykler dere på seterveier uten stor trafikk, forbi fjellvatn og hyttegrender. Hytteområdene i Hafjell passeres på turen ned til Øyer. Som avslutning på en aktiv dag med flotte naturopplevelser, besøker dere Hunderfossen familiepark med vokskabinett, Ivo Caprinos supervideograf, Eventyrslottet og Ivo Caprinos Eventyrgrotte. Prikken over i-en er middagen i Trollsalen, sammen med alle trollene. Retur til Lillehammer med buss.
Neste dag kan dere besøke Norges Olympiske Museum, Maihaugen eller hva med en tur i Lillehammer Olympiske Bob- og akebane?
Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk