Weekends

WEEKENDS
Vi kan tilby ulike weekend-opphold til fjells, både sommer og høst. 
Dra til fjells og få nye krefter og energi. Hva er vel bedre enn fjelluft, god mat, og samtidig bo bra på et trivelig hotell eller fjellstue i fjellet? 
Vi kan tilby weekends til KongsvoldHindsæter - Grønolen FjellgardRøisheimBrekkeseterRuten Fjellstue og mange flere!
Foretrekker du en kulturell helgetur kan vi skreddersy turer til  Rakfiskfestivalen i Valdres  med flere. 
 

Rakfiskfestival i Valdres med gourmetaften

Bli med på en anderledes kulturopplevelse! Valdres har lange tradisjoner når det gjelder rakfisk og stadig flere ønsker å oppleve denne særegne norske matspesialiteten. Rakfiskfestivalen på Fagenes arrangeres for 18. gang og blir mer og mer populær. Vi bor på hjemmekoselige Grønolen Fjellgard ....Les mer »3 dagerFra 2 950,-

Fottur: Grønolen, fjelltur og gourmetweekend

Når høstfargene er på sitt vakreste i fjellet, når morgentåka skaper trolsk og vakker stemning, og lufta er frisk og klar, da inviterer vi til FJELLTUR OG GOURMETWEEKEND i Valdres! Grønolen Fjellgard ligger i Beito, ved terskelen til Jotunheimen.  Brødrene Grønolen tar oss med på topptur ....Les mer »3 dagerFra 2 950,-

Galdhøpiggen og Besseggen, de mest populære fotturer i Norge

Galdhøpiggen og Besseggen - to flotte høydepunkter for fottur i Jotunheimen! Dette er turen for deg som vil gå på litt for å nyte utsikten fra de to mest kjente turmål i Norge. Det er lagt opp til at du bor på to netter på Juvasshytta og to netter Gjendesheim, to hyggelige steder som i tillegg ....Les mer »

Hindsæter Fjellhotell med Besseggen

GÅ BESSEGGEN I SOMMER ELLER HØST - BO PÅ HINDSÆTER FJELLHOTELL Sommer som høst er det nydelig i fjellet med fine naturoppleveler, fjelluft og vakre farger. Senk skuldrene, og kjenn at freden og roen fra fjellet gjør godt for både kropp og sjel. Hindsæter er kjent for sitt gode kjøkken, maten ....Les mer »

Kongsvold Fjeldstue med fottur på Dovrefjell

Få et lite avbrekk i hverdagen, med god mat og overnatting på historisk grunn. Kongsvold Fjeldstue er kjent for sitt koselige vertskap og gode mat. Kongsvold har tradisjoner tilbake til 1100-tallet. Flere konger har besøkt stedet, kong Fredrik IV i 1704, under kroningsferden, og kong Haakong i 1921. Det var under kroningsferden kong ....Les mer »

Weekend-opphold på Røisheim med topptur til Galdhøpiggen

WEEKEND-OPPHOLD PÅ RØISHEIM MED TOPPTUR TIL GALDHØPIGGEN Har du planer om å bestige Galdhøpiggen i år? Ta turen til Bøverdalen i Jotunheimen med et opphold på Røisheim, – et overnattingssted i særklasse. Her kan du kombinere fjelltur med gourmet mat på et trivelig hotell full ....Les mer »
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk