Gomobu Fjellstue - Valdres

Vakre Varierte Valdres - et dalføre med store variasjoner, flotte fjellområder, mange kultur- og naturtilbud og nærhet til Jotunheimen og Vestlandets fjorder. Området har mange muligheter og med sin sentrale beliggenhet egner det seg godt for samlinger fra hele landet. 

Gomobu Fjellstue -  Vaset 
Beliggenhet på høgfjellet mellom Valdres og Hemsedal med utsikt til Jotunheimen.  Et ideelt samlingspunkt for bedrifter som skal samle deltager fra øst og vest. 

Kapasitet:
36 dobbelt eller enkeltrom med dusj og toalett, 10 hytter (67m²) høy standard med 3 soverom, badstue, kabel TV. Konferanserommet som ligger i et 200 år gammelt tømmerhus, har plass til 60 personer og alt av AV-utstyr er tilgjengelig.

AKTIVITETER
På kurs, seminar og samlinger er det viktig og nyttig med avbrekk;  frisk luft og moro øker både kreativiteten og arbeidslysten. Vi samarbeider med et lokalt aktivitetesselskap som tilrettelegger for mange forskjellige lagkonkurranser der alle kan delta. Aktivitetene har en god porsjon humor og mange kombinerer muntre historier om Valdres og Valdreskulturen.
Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk