Fotturer med bagasjetransport

FOTTURER MED BAGASJETRANSPORT

Fotturene passer for deg som ønsker aktive dager i fjellet og ønsker å treffe andre fjellvandrere, i tillegg til at du setter pris på en viss komfort.
Dette er turer uten blodslit og tunge sekker: På vårer turer får du bagasjetransport fra sted til sted.   
Vi har turer for deg som ønsker å gå toppturer og for deg som ønsker mer vennlig terreng uten de store stigningene.
Overnatting på hyggelige fjellstuer og hotell.

Sommeren 2017 har vi flere turer å velge mellom:  Rondane, Peer Gynts Rike, Dovrefjell og Jotunheimen
Ønsker du tur med turleder har vi det også.
 
Velkommen til fjells!
 

Peer Gynt Stien med bagasjetransport

Tur med bagasjetransport. Lillehammer - Skeikampen - Fagerhøi - Gålå - Fefor - Espedalen Midt i Gudbrandsdalen, mellom Lillehammer og Vinstra, ligger Peer Gynts Rike.  Her ligger et praktfullt og naturskjønt område hvor blant andre Peer Gynt søkte ro og inspirasjon til mange av sine fantasifulle fortellinger. ....Les mer »

"Kremtopper" i majestetiske Rondane

"Kremtopper" i majestetiske Rondane - vilt, vakkert og tilgjengelig. Rondane og Rondane massivet er et kjent og kjært vandreområde og mange oppdager kjærligheten til fjellet nettopp her. For å ta vare på dette unike og sårbare fjellområdet ble landets først nasjonalpark, Rondane Nasjonalpark, ....Les mer »7 dagerFra 10 350,-

Dovrefjell langs Pilgrimsleden med bagasjetransport

En vandretur i et av Norges fineste fjellpartier ! Mange historiske hendelser og kulturminner knyttes til dette området. Stien over Dovrefjell har vært brukt som ferdselsvei helt fra middelalderen og er den eldste forbindelsen mellom Oslo og Trondheim. Turen starter med et besøk og omvisning på Budsjord ....Les mer »6 dagerFra 10 400,-

Praktisk informasjon fotturer

BESTILLING gjøres pr e-post, tlf., eller faks direkte til Norske Bygdeopplevelser AS på Lillehammer. PRISEN INKLUDERER Prisvedlegget opplyser hva som er inkludert i de forskjellige turene. Halvpensjon vil si frokost og 2 eller 3 retters middag. Nistepakken smører du ved frokostbordet og påfyll kaffe eller te i medbrakt termos ....Les mer »
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk