Firmaarrangement

Lei av tradisjonelle kurs - og møtesteder?
Lyst til å prøve noe nytt?
Liten tid til planlegging?

TA EN TELEFON  ELLER SEND EN E-POST SÅ ORDNER VI RESTEN!

Det ligger i navnet; Norske Bygdeopplevelser - vi tilbyr våre gjester 'jorbærsteder  i  bygde-Norge'.
Vi har bred erfaring med arrangement for både små og store grupper og skreddersyr opplegget etter ønske. Våre samarbeidspartnere er steder med særpreg og 'sjel'.  Fellesnevner for disse er;  høy kvalitet, fleksibilitet og et vertskap som har lange tradisjoner i å ta vare på sine gjester.
Menyen er basert på lokale råvarer og gjerne tilberedt på gamlemåten.
Våre aktivitetsopplegg inneholder  ulike aktivitetsopplegg som kanefart, hundespannkjøring, skiturer, ulike typer lagkonkurranser (leik og moro),  vandreturer, ridning, hundespann , klatring, kano, for å nevne noe. Vi skaffer sykler for de som ønsker en sykkeltur.
Vi tilbyr en fullstending pakkeløsning inkludert transport, overnatting  og aktiviteter.
I 'menyen' til venstre er noen av stedene vi benytter - men  ønsker du andre alternativer så har vi flere å velge mellom.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!
 

Gomobu Fjellstue - Valdres

Vakre Varierte Valdres - et dalføre med store variasjoner, flotte fjellområder, mange kultur- og naturtilbud og nærhet til Jotunheimen og Vestlandets fjorder. Området har mange muligheter og med sin sentrale beliggenhet egner det seg godt for samlinger fra hele landet.  Gomobu Fjellstue -  Vaset  Beliggenhet ....Les mer »

Grønolen Fjellgard - Valdres

Grønolen Fjellgard - (fjellstue og leiligheter) -  800 moh. på Beito 3 km fra Beitostølen. Fjellstua ligger lunt og trivelig til med utsikt over Øyangfjorden og med Jotunheimens topper som bakteppe. Grønolen er kjent for personlig service og god hjemmelaget mat basert på lokale råvarer. Passer ....Les mer »

Jønnhalt Gjesteseter - Gudbrandsdalen

Jønnhalt Gjestseter -  beliggenhet på Venabygdsfjellet 820 moh. Setra ble bygd på 1870-tallet og alle 6 tømmerhusene er i dag fullrestaurert. Det gamle er ivaretatt samtidig som anlegget nå har moderne komfort. Stedet er ideelt for grupper på 10 - 20 personer. Konferanserommet, som ligger i låven, ....Les mer »

Birkebeinerrittet fra Rena til Lillehammer

Birkebeinerrittet er for de fleste sykkelelskere årets største begivenhet, men for mange uoppnåelig, fordi rittet de de siste årene er  fulltegnet etter noen minutter. Gjennom Norske Bygdeopplevelser kan du og din gruppe teste formen i fred og ro, i eget tempo og valgfrie lengder. Vi tilbyr en egen Birkebeiner-tur ....Les mer »

Lillehammer

Lillehammer – kulturbyen midt i naturen – småbyen med store muligheter er et godt utgangspunkt for sykkelturer for små og store grupper. Den sjarmerende gågata er byens pulsåre, med kafeèr, uterestauranter og butikker. Veien til fjellet er kort, men bratt. De tøffeste sykler opp til Nordseter – ....Les mer »
 

Aktiv ferie i Norge

Alt pakket og klart!

Fulltekstsøk